Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Székesfehérváron tilos az égetés Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2013. március 11.

Image Az avar és növényi hulladék nyílttéri égetéséről szóló rendelet szerint Székesfehérvár közigazgatási területén az avar és növényi hulladékok nyílttéri égetése TILOS! Az avarégetés tilalmával érintett, kommunális hulladékszállításba bevont ingatlanoknál keletkező zöldhulladékot a Depónia Kft. 2013. március 15-től páros héten, hulladékszállítási napokon szállítja el.

Tovább...
 
Kábítószer ültetvényt számoltak fel a rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. február 27.

Image A zámolyi körzeti megbízott a helyi polgárőrséggel együttműködve derített fel egy cannabis ültetvényt Zámoly hétvégi házas övezetében.

Tovább...
 
Sárosdi orvvadászok rendőrkézen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. február 08.

Image A Sárbogárdi Rendőrkapitányság nyomozói a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival közösen egyszerre fogtak el három sárosdi orvvadászt, akiknél házkutatást is tartottak.

Tovább...
 
Félmillió forintos nyomravezetői díj a dunaújvárosi rablásban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. február 01.

Image A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály büntetőeljárást folytat jelentős értékre csoportosan elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, akik 2012. november 08-án Dunaújváros, Verebély László utcában található zöldségkereskedés telephelyén este kilenc óra körüli időben tettleg bántalmazták az ott tartózkodó vállalkozót, illetve egyik alkalmazottját, majd 3 600 000 Ft készpénzt tulajdonítottak el tőlük.

Tovább...
 
Rendvédelmi nap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 29.

Image A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet rendvédelmi napot tart 2013. február 1-jén a Dunaújváros, Béke körút 2. szám alatt lévő InterSpar áruházban. Az esemény 12.00 órai kezdettel kerül megnyitásra és 19.00 óráig tart az üzlettérben.

Tovább...
 
Megalakult a megyei tűzmegelőzési bizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. január 28.

Image A tűzesetek megelőzése, az emberélet védelme és a károk mérséklése érdekében szakmai tanácsadó testület alakult Fejér megyében. A tűzmegelőzési bizottság a jövőben tanácsadással, javaslatokkal és a kommunikáció terén is segíti a hatékonyabb tűzmegelőzési munkát.

Tovább...
 
Rendőrnek adták ki magukat - keresik őket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 25.

Image A Móri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat két ismeretlen elkövető ellen csalás miatt. A két férfi ugyanis 2013. január 9-én 15 óra 30 perc és 15 óra 50 perc közötti időben Móron, a Vámos közben becsengetett egy idős hölgyhöz azzal, hogy ők rendőrök és tudomást szereztek arról, hogy az asszony sérelmére bűncselekményt akarnak elkövetni. A két elkövető ezt követően valamiféle igazolványt is felmutatott a sértettnek, majd arra kérték az asszonyt, hogy engedje be őket a lakásba, mert az értékeit lefényképeznék arra az esetre, ha sérelmére mégis bűncselekményt követnének el, így azokat könnyebb lesz a későbbiekben azonosítani.

Tovább...
 
Két keréken a börtön felé Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 21.

Image A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói egy 16 rendbeli kerékpárlopási ügyet fejeztek be. Az 55 éves hajléktalan elkövetővel szemben vádemelési javaslattal küldik meg az iratokat a napokban a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Tovább...
 
Figyelem! Káros tartalmú szoftver terjed az interneten! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 18.

Image A rendőrséghez országszerte több állampolgári bejelentés érkezett még tavaly ősszel, mert ismeretlen tettesek különböző internetes oldalakon keresztül egy káros tartalmú szoftvert terjesztenek. A napokban újabb ilyen jellegű bejelentések érkeztek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére.

Tovább...
 
Másodfokúra emelték a riasztást hófúvás miatt Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. január 18.

A meteorológiai előrejelzés szerint pénteken az ország nagy részén erős, 40-60 kilométer/órás lesz a szél, de a Dunántúlon és északkeleten már 70 kilométer/órát is meghaladó viharos lökések előfordulhatnak. Fejér megye nyugati részén (Mór, Székesfehérvár, Enying térsége) hófúvás miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú, narancs riasztást adott ki január 18-án, pénteken délelőtt. A megye többi részén elsőfokú riasztás van érvényben. A felerősödő légmozgás miatt hóátfúvásos útszakaszok alakulhatnak ki Fejér megyében is, a szél hótorlaszokat emelhet, ezért a katasztrófavédelem továbbra is arra kéri a hosszabb, több megyét is érintő utat tervező gépjárművezetőket, elindulás előtt mindenképpen érdeklődjenek a tervezett útvonal járhatóságáról, és vigyenek magukkal hóláncot.

Tovább...
 
Kamionok akadtak el Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. január 14.

Image Hófúvás, havazás, ónos eső nehezíti a közlekedést Fejér megyében, az Országos Meteorológiai Szolgálat első fokú riasztást adott ki. A katasztrófavédelem tűzoltó egységeinek segítségét reggel 5 óra óta több mint tíz alkalommal kérték.

Tovább...
 
<< Első < Előző 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1123 - 1133 / 2095